Apelsinų žievelių cukatos

Apelsinų žievelių cukatos
Renata Ničajienė

Maisto entuziastė, virtuvės magė Renata Ničajienė žino, kaip iš avokadų pasigaminti majonezą, o iš duonos – desertą, ir kaip nustebinti save ar svečius, pavyzdžiui, sausainiais su kiaušiniais… Štai Renatos receptų kolekcija – pasisemkime idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Reikės:

  • 3-4 obuolių graužtukų ir žievelių
  • 2 stiklinių vandens
  • 1 stiklinės cukraus
  • 1 cinamono lazdelės
  • 1 gvazdikėlio
  • 1 kardamono

Paruošimo būdas:

Obuolių likučius kartu su prieskoniais suberkite į puodą, užpilkite cukrumi ir vandeniu ir virkite apie 30 minučių, kol pradės tirštėti.

Kai sirupas baigs virti ir nebus visai skystas, nukelkite nuo ugnies ir perkoškite per sietelį.

Obuolių sirupu skaninkite blynus, ledus, desertus.

Kaip pasigaminti šį patiekalą taip pat galite pamatyti šiame įraše:

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...