Bananų ledai

Bananų ledai
Arūnas Stoškus

Pietietiškos virtuvės virtuozas Arūnas Stoškus kviečia kiekvieną dieną paversti švente (o kas trečią dieną – Nieko nepirkimo švente!) gaminant spalvingus patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta… Skanaus!

Reikės:

ikonos

5 porcijoms

  • 5 gerai sunokusių bananų (vidutinio dydžio) 
  • 75 g kondensuoto pieno
  • cinamono 
  • riešutų, uogų, uogienės ir kt. (jei norime papuošti)

Paruošimo būdas:

Bananus nulupame ir užšaldome – bent 3 val., bet geriausia pernakt. 

Šaldytus bananus dedame į trintuvą, pilame kondensuotą pieną. Sutriname, kad pasidarytų vientisa masė. 

Pagardiname uogomis, riešutais ar kitais pagardais. 

Valgome 🙂