Maisto žinovė, internetų žvaigždė Nida Degutienė – estetiškų patiekalų virtuozė, išmananti tausaus gaminimo subtilybes. Jūsų maisto likučiams ir atsargoms pasisekė: pasinaudokite nuostabiais Nidos receptais – išgelbėkite tai, kas liko nesuvalgyta, susikaupė ar gulėjo užmiršta…
Vienas šaukštas aliejaus įkaitinamas kiniškoje wok arba didesnėje keptuvėje. Sudedamos pupelės (jei šaldytos, neatšildomos) ir morkos, maišant pakepinama apie 3–4 minutes, kol šiek tiek ims ruduoti krašteliuose.
Daržovės pastumiamos į šalį, įpilamas dar šaukštas aliejaus ir jame keletą sekundžių pakepinamas imbieras su česnakais ir svogūno laiškais – tik tiek, kol paskleis aromatą. Sudedama aitriųjų paprikų pasta, sojų padažas ir cukrus, sumaišoma ir pakepinama 30 sek., tada viską permaišoma ir iškart patiekiama.