Grybų šakšuka

Grybų šakšuka

Tai ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelnęs virtuvės šefas, dirbęs geriausiuose Lietuvos ir užsienio restoranuose, rašantis tinklaraštį Pavarsdienorastis. Justinas sutiko pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi perkeliant tausų maisto gaminimą į Jūsų namų virtuvę: „Virtuvė man nėra tik darbas. Tai kultūros dalis, kurią turime puoselėti.“

Reikės:

  • 400 g grybų
  • 2 svogūnų
  • 40 g grietinės
  • 3 kiaušinių
  • laiškinių česnakų
  • aliejaus kepti
  • druskos, pipirų

Paruošimo būdas:

  • Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas keptuvėje įkaitintame aliejuje.
  • Į keptuvę suberiami smulkinti grybai, šiek tiek apkepama.
  • Įmaišoma smulkintų laiškinių česnakų.
  • Į kepimo indelį dedami grybai. Įmaišoma šaukštas grietinės.
  • Viršuje įmušami keli kiaušiniai.
  • Kepama 180 laipsnių orkaitėje apie 5 minutes.

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pats Justinas!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...