Kiaušinių ir sūrio apkepėlė su žiediniais kopūstais

Kiaušinių ir sūrio apkepėlė su žiediniais kopūstais
Gian_Luca_demarco

Lietuvos kulinarijos žvaigždės iš Italijos Gian Luca Demarco receptai dvelkia namais, šiluma ir vasariška gaiva. Pasisemkite idėjų, kaip maisto ir valgių likučius, atsargas, galus ir sankaupas paversti energija ir laime įdarytais valgiais! (ir nesunkiai pagaminamais.) Gian Luca Jums dovanoja savo saulėtų receptų kolekciją.

Reikės:

  • 3 kiaušinių
  • 3 valgomųjų šaukštų manų košės
  • 45 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • pipirų
  • žiedinio kopūsto (pvz. vakar išvirto, bet nesuvalgyto)
  • špinatų lapų

Paruošimo būdas:

Į indą įmušti kiaušinius, įberti druskos ir pipirų. Išplakti, įtarkuoti sūrio, suberti manų kruopų košę ir viską gerai išmaišyti. Į porcijinius indelius įdėti smulkinto virto žiedinio kopūsto ir išpilstyti paruoštą kiaušinių plakinį. Kepti  iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Porcijinius indelius padėti ant lėkštučių, užbarstyti špinatų lapų.

Skanaus!

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pats Gian Luca Demarco!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...