Obuolių žievelių arbata

Obuolių žievelių arbata
Renata Ničajienė

Maisto entuziastė, virtuvės magė Renata Ničajienė žino, kaip iš avokadų pasigaminti majonezą, o iš duonos – desertą, ir kaip nustebinti save ar svečius, pavyzdžiui, sausainiais su kiaušiniais… Štai Renatos receptų kolekcija – pasisemkime idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Reikės:

ikonos

 1 stiklinei

  • 1 obuolio plonai nuluptos žievelės
  • 1 cinamono lazdelės
  • 1 gvazdikėlio
  • 1 kardamono
  • medaus pagal skonį

Paruošimo būdas:

Šviežiai nuluptą obuolio žievelę dėkite į puodelį. Ten pat berkite visus prieskonius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite pritraukti apie 5 minutes. Pagal skonį saldinkite medumi ir mėgaukitės, kol šilta.

Kaip pasigaminti šį patiekalą taip pat galite pamatyti šiame įraše: