Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Rokas Vasiliauskas

Vieno geriausių restoranų šefas Rokas Vasiliauskas kviečia atskleisti paprasčiausių produktų magiją. Šie minimalistiniai receptai jums padės kūrybiškai sunaudoti likusį maistą ir be streso pasigaminti valgių.

Reikės:

ikonos

 2 porcijoms

  • 4–6 mažų kvietinių tortilijų
  • 150 g keptos kiaulienos
  • 2/3 trumpavaisio agurko
  • 2–3 pekininio kopūsto lapų
  • 1/2 pomidoro
  • 2–3 v. šaukštų hoisin padažo
  • 0,5–1 v. šaukšto siračos padažo

Paruošimo būdas:

Kopūstą, kiaulieną ir agurką supjaustome juostelėmis.  Pomidorą – kubeliais.

Pilame siračos ir hoisin padažus ir labai gerai išmaišome.

Įdarą sudedame į tortilijas ir susukame.

Paskrudiname tortilijas iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros.

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pats Rokas!