Vakaryštės vakarienės keptų daržovių ir pomidorų sriuba su sudžiūvusios čiabatos duonos skrebučiais pomidorais ir sūriu

Vakaryštės vakarienės keptų daržovių ir pomidorų sriuba su sudžiūvusios čiabatos duonos skrebučiais
Rokas Vasiliauskas

Vieno geriausių restoranų šefas Rokas Vasiliauskas kviečia atskleisti paprasčiausių produktų magiją. Šie minimalistiniai receptai jums padės kūrybiškai sunaudoti likusį maistą ir be streso pasigaminti valgių.

Reikės:

ikonos

 2 porcijoms

  • vakarykščių keptų daržovių:
    • 1 morkos
    • 1 paprikos
    • 2 mėlynų svogūnų
    • 1 cukinijos
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 skardinės konservuotų pomidorų
  • 50 g kietojo sūrio
  • 100 g čiabatos duonos

Paruošimo būdas:

Keptas daržoves ir pomidorus sudedame į puodą ir paverdame 10 min. Triname, kol išeina vientisa masė. Įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.

Čiabatą supjaustome kubeliais ir 5–7 min. paskrudiname 180 °C orkaitėje.

Sriubą patiekiame su čiabatos skrebučiais ir tarkuotu kietuoju sūriu.

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pats Rokas!