Žolelių tyrė

naujas pavadinimas
Renata Ničajienė

Maisto entuziastė, virtuvės magė Renata Ničajienė žino, kaip iš avokadų pasigaminti majonezą, o iš duonos – desertą, ir kaip nustebinti save ar svečius, pavyzdžiui, sausainiais su kiaušiniais… Štai Renatos receptų kolekcija – pasisemkime idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Reikės:

  • prieskoninių žolelių
  • vandens tiek, kad jas apsemtų

Paruošimo būdas:

  1. Prieskonines žoleles suberkite į kapoklę, įpilkite vandens. Viską smulkinkite tol, kol žolelės visiškai susitrins, o vanduo taps žalias.
  2. Paruoštą skystį išpilstykite į ledukų formeles. Jas įdėkite į šaldymo kamerą.
  3. Sustingusius ledukus suberkite į maišelius ir laikykite šaldiklyje.
  4. Šias tyres galėsite naudoti įvairių patiekalų pagardinimui (pvz. sriubų, troškinių ir kt.).

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pati Renata!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...