Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Gaspačas (sriuba) 

Gaspačas (sriuba)

Pomidorų perteklių į gaspačą!
Learn More
Makaronai su sūriu (mac & cheese) 

Makaronai su sūriu (mac & cheese)

Prikelkime virtus makaronus antram gyvenimui.
Learn More
Grybų šakšuka 

Grybų šakšuka

Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Learn More
 

Storas purus šokoladinis tortas

Jeigu turite kelis gerai prinokusius avokadus - puikus šansas išbandyti šį veganišką šedevrą.
Learn More
Mini fritatos keksiukų formelėse 

Mini fritatos keksiukų formelėse

Paverskite maisto likučius karališkais pusryčiais.
Learn More
Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas) 

Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas)

Gardus būdas panaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn More
Azijietiški kepti ryžiai 

Azijietiški kepti ryžiai

Vakarienės ryžių likutis gali pavirsti puikiu Azijos įkvėptu patiekalu.
Learn More
Šokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus 

Šokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus

Idėja, kaip morkų perteklių panaudoti neįprastai.
Learn More
Morkų tarkių keksiukai 

Morkų tarkių keksiukai

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More
Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais) 

Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais)

Kaip Risotto, bet iš perlinių kruopų, kurių visi prisipirko ir nėra kur dėti.
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...