Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Naminis pomidorų padažas 

Naminis pomidorų padažas

Suminkštėję pomidorai puikiausiai tinka naminiam padažui.
Learn More
Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos 

Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More
Žalias energijos kokteilis 

Žalias energijos kokteilis

Likutis kefyro, neišvaizdus bananas, pasiklydusios spintelėje datulės - viską miksuojam ir skonį gerą garantuojam.
Learn More
Avokadų majonezas 

Avokadų majonezas

Kai nėra kur dėti avokado...
Learn More
Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis 

Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis

Kai nėra kur dėti humuso - paverskite jį spalvingais užkandukais.
Learn More
Apelsinų žievelių cukatos 

Apelsinų žievelių cukatos

Ekologiškų apelsinų žievelės taip pat valgomos.
Learn More
Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas) 

Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas)

Gardus būdas panaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn More
Korėjietiškos morkų salotos 

Korėjietiškos morkų salotos

Trumpa istorija, kaip pavytusios lietuviškos morkos tampa korėjietiškomis.
Learn More
Duonos padažas 

Duonos padažas

Stulbinamai daug galimybių panaudoti sudžiūvusią duoną - siūlome šį tą netradicinio.
Learn More
Keptas kopūstas 

Keptas kopūstas

Kur dėti pusę kopūsto? Kepti, kepti, kepti.
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...