Turkiškos picos (LAHMACUN)
Kai nėra kur dėti pusės indelio natūralaus jogurto - siūlome paįvairinti savo meniu turkišku patiekalu.
Virtų ryžių pudingas su pagardais
Netikėtas būdas iš virtų ryžių pasigaminti išskirtinį desertą.
Naminis pomidorų padažas
Suminkštėję pomidorai puikiausiai tinka naminiam padažui.
„Šepardo“ pyragas
Ypatingas receptas visiems likučiams sunaudoti: tiks ir virtos bulvės, ir įvairios kuopos, daržovės, grybai ir t.t.
Virtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė
Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Nesaldus „tortas“ su daržovių ir virtų kruopų likučiais ir humusu
Jei reikia sunaudoti daržovių stalčiaus senbuvius – šis patiekalas pats tas.
Karštasis patiekalas su ankštiniais ir daržovėmis ryšulėlyje
Stalo puošmena gali virsti ir apvytusios paprikos ir kiti daržovių, ankštinių likučiai.
Šokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus
Idėja, kaip morkų perteklių panaudoti neįprastai.
Šokoladinis tortas be kvietinių miltų ir cukraus
Be gliuteno ir be likučių.
Tarkuotų bulvių ir grikių bei daržovių kepsneliai
Geriausias būdas sunaudoti daržoves.
Lavašo ar blynelių suktinukai su įvairių rūšių humusu ar užtepėlėmis
Spalvingas ir gardus būdas sunaudoti atlikusį humusą.
Moliūginis kavos gėrimas
Kava su moliūgu? Išties nieko sudėtingo, o skonis nukels tiesiai į Kalėdas.