Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Gelsvių pesto padažas 

Gelsvių pesto padažas

Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Learn More
Sluoksniuotos tešlos daržovių pyragas su pievagrybiais 

Sluoksniuotos tešlos daržovių pyragas su pievagrybiais

Šaldytuvo auditas: kopūsto gabaliukas, kelios virtos bulvės, užsilikę pievagrybiai, sūris...ir turime gardų pyragą.
Learn More
 

Ramen sriuba iš likusio po Kalėdų kepto kalakuto (vištos, žąsies, anties…)

Netradicinė idėja vakarėliui rytietiška tema sunaudojant Kalėdų vaišių likučius.
Learn More
Traškūs makaronų paplotėliai su kariu 

Traškūs makaronų paplotėliai su kariu

Netradicinis būdas sunaudoti makaronų likučius.
Learn More
Prieskoninė druska 

Prieskoninė druska

Ir koteliai, ir lapeliai viskas keliaują į šį pagardą!
Learn More
Kaip pasigaminti TORTILIJŲ 

Kaip pasigaminti TORTILIJŲ

Tortilijų įdarams tiks beveik viskas, ko turite šaldytuve. Puikus būdas gelbėti maistą nuo išmetimo.
Learn More
Indiškas pomidorų karis su panyru (baltu sūriu) 

Indiškas pomidorų karis su panyru (baltu sūriu)

Kviečiame į skonių kelionę po Indiją. Sunaudosite panyrą, baltą sūrį, skardinę pomidorų ir kitus.
Learn More
Polentos lazdelės 

Polentos lazdelės

Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Learn More
Šalta arbata Cold Brew 

Šalta arbata Cold Brew

Kur panaudoti citrusinių vaisių žieveles? Pagardinti populiariąją COLD BREW arbatą!
Learn More
Duonos padažas 

Duonos padažas

Stulbinamai daug galimybių panaudoti sudžiūvusią duoną - siūlome šį tą netradicinio.
Learn More
Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis 

Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis

Kai nėra kur dėti humuso - paverskite jį spalvingais užkandukais.
Learn More
 

Tailandietiškas karis su vištiena, kokosų pienu ir vakar virtais ryžiais

Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Learn More
ENČILADOS su nesuvalgyta paukštiena (vištiena, kalakutiena) 

ENČILADOS su nesuvalgyta paukštiena (vištiena, kalakutiena)

Neįveikėte vištienos patiekalo? Likučius sunaudokite naujam valgiui.
Learn More
Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI) 

Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI)

Keli šaukštai jogurto, gabaliukas sūrio – štai jums turkiškas užkandis.
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...