Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Apelsinų žievelių cukatos 

Apelsinų žievelių cukatos

Ekologiškų apelsinų žievelės taip pat valgomos.
Learn More
Bao Buns su smulkintais mėsos likučiais ir daržovėmis 

Bao Buns su smulkintais mėsos likučiais ir daržovėmis

Mėsos likučiai, šiek tiek fantazijos ir gardžiuojatės azijietišku patiekalu.
Learn More
Nesaldus „tortas“ su daržovių ir virtų kruopų likučiais ir humusu 

Nesaldus „tortas“ su daržovių ir virtų kruopų likučiais ir humusu

Jei reikia sunaudoti daržovių stalčiaus senbuvius – šis patiekalas pats tas.
Learn More
Gelsvių pesto padažas 

Gelsvių pesto padažas

Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Learn More
Prieskoninė druska 

Prieskoninė druska

Ir koteliai, ir lapeliai viskas keliaują į šį pagardą!
Learn More
„Cezario“ salotos su vištiena (kuri liko nesuvalgyta) ir duonos skrebučiais (iš likučių) 

„Cezario“ salotos su vištiena ir duonos skrebučiais

Virta arba kepta vištiena, padžiūvusi duona keliauja tiesiai į gardžiąsias salotas.
Learn More
Bananų duonos keksiukai 

Bananų duonos keksiukai

Pernokę bananai gal ir neatrodo super, bet jie puikiai tinka daugeliui patiekalų, tiesiog įjunkite vaizduotę!
Learn More
 

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Learn More
 

Tailandietiškas karis su vištiena, kokosų pienu ir vakar virtais ryžiais

Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Learn More
Grikių lietiniai 

Grikių lietiniai

Po pusryčių liko nesuvalgytų virtų grikių? Puiki idėja kitos dienos pusryčiams.
Learn More
Moliūgų tyrė 

Moliūgų tyrė

Tausus būdas sunaudoti moliūgus – pagaminti tyrę, kuria galima gardinti sriubas, padažus, pyragus ar... kavą.
Learn More
„Šepardo“ pyragas 

„Šepardo“ pyragas

Ypatingas receptas visiems likučiams sunaudoti: tiks ir virtos bulvės, ir įvairios kuopos, daržovės, grybai ir t.t.
Learn More
Įdaryti baklažanai 

Įdaryti baklažanai

Neišvaizdūs baklažanai gali tapti Jūsų vakarėlio populiariausiu užkandžiu.
Learn More
Avokadų majonezas 

Avokadų majonezas

Kai nėra kur dėti avokado...
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...