Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Kukurūzų traškučiai (nachos) su vištiena, pupelėmis, „negražiais“ pomidorais ir sūriu 

Kukurūzų traškučiai (nachos) su vištiena, pupelėmis, „negražiais“ pomidorais ir sūriu

Kukurūzų traškučiai, vakarykštė vištiena, gabalėlis sūrio, prieskoniai ir vakarėlio užkandis paruoštas.
Learn More
Azijietiški kepti ryžiai 

Azijietiški kepti ryžiai

Vakarienės ryžių likutis gali pavirsti puikiu Azijos įkvėptu patiekalu.
Learn More
naujas pavadinimas 

Žolelių tyrė

Pasigaminkite prieskoninių žolelių tyrių, kurias galima užšaldyti žiemai.
Learn More
Granola su rugine duona 

Granola su rugine duona

Padžiūvusią duoną galima išgelbėti. Geri pusryčiai garantuoti.
Learn More
Sausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais 

Sausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais

Ypač skani povelykinė idėja, kaip panaudoti visus tuos likusius virtus kiaušinius.
Learn More
Morkų pyragas 

Morkų pyragas

Jeigu turite morkų - jos puikiausiai tiks šiam kvapniam pyragui.
Learn More
Marinuotos cukinijų žievelės 

Marinuotos cukinijų žievelės

Netradicinis receptas, padėsiantis sunaudoti dažniausiai išmetamą cukinijų žievę
Learn More
Sezoninės salotos su keptomis pitų duonelėmis 

Sezoninės salotos su keptomis pitų duonelėmis

Pasirodo, padžiūvusios pitų duonelės puikiausiai tinka salotoms.
Learn More
Obuolių žievelių arbata 

Obuolių žievelių arbata

Jei kepant pyragą liko obuolių žievelių – sunaudokite ir mėgausitės šildančiu gėrimu.
Learn More
Gruzdinti baklažanų suktinukai su mocarela ir kietuoju sūriu 

Gruzdinti baklažanų suktinukai su mocarela ir kietuoju sūriu

Metas sūrių likučių ir baklažanų atsargų gelbėjimo operacijai.
Learn More
Keptas kopūstas 

Keptas kopūstas

Kur dėti pusę kopūsto? Kepti, kepti, kepti.
Learn More
Ryžių pudingas su uogų compote 

Ryžių pudingas su uogų compote

Šiek tiek vakarykščių ryžių, saujelė šaldiklyje užsigulėjusių uogų ir restorano meniu vertas desertas ant stalo.
Learn More
Sauso rauginimo agurkai 

Sauso rauginimo agurkai

Kai sezonas įsibėgėja, sukame galvas, ką gi dar skanaus galime iš jų pasigaminti.
Learn More
Raudonųjų pupelių braunis 

Raudonųjų pupelių braunis

Netikėtas posūkis gaminant braunį - vietoje miltų puikiausiai tiks skardinė primirštų pupelių.
Learn More
Morkų tarkių keksiukai 

Morkų tarkių keksiukai

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...