Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Keptas kopūstas 

Keptas kopūstas

Kur dėti pusę kopūsto? Kepti, kepti, kepti.
Learn More
Avinžirnių kepsneliai 

Avinžirnių kepsneliai

Neleiskite avinžirnių likučiams sugesti – išsikepkite vegetariškus kepsnelius.
Learn More
Sriuba su riešutais ir česnakais 

Sriuba su riešutais ir česnakais

Riešutų likučiai puikiausiai tinka šiai išskirtinio skonio sriubai.
Learn More
Žalias energijos kokteilis 

Žalias energijos kokteilis

Likutis kefyro, neišvaizdus bananas, pasiklydusios spintelėje datulės - viską miksuojam ir skonį gerą garantuojam.
Learn More
Polentos lazdelės 

Polentos lazdelės

Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Learn More
Naminis pomidorų padažas 

Naminis pomidorų padažas

Suminkštėję pomidorai puikiausiai tinka naminiam padažui.
Learn More
Virtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė 

Virtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė

Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Learn More
Sausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais 

Sausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais

Ypač skani povelykinė idėja, kaip panaudoti visus tuos likusius virtus kiaušinius.
Learn More
Grybų šakšuka 

Grybų šakšuka

Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Learn More
Moliūginis kavos gėrimas 

Moliūginis kavos gėrimas

Kava su moliūgu? Išties nieko sudėtingo, o skonis nukels tiesiai į Kalėdas.
Learn More
Moliūgų tyrė 

Moliūgų tyrė

Tausus būdas sunaudoti moliūgus – pagaminti tyrę, kuria galima gardinti sriubas, padažus, pyragus ar... kavą.
Learn More
Sicilietiški ryžių kroketai 

Sicilietiški ryžių kroketai

Išsivirėte per daug ryžių ir sukate galvą, kaip čia jas įdomiau panaudojus?
Learn More
Užkeptos cukinijos (gratin) 

Užkeptos cukinijos (gratin)

Jei turite užsilikusių cukinijų, traukite jas iš pintinių ir gaminkite gratiną.
Learn More
 

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...