Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos 

Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More
Tradicinės skandinaviškos bulvių salotos 

Tradicinės skandinaviškos bulvių salotos

Skandinavams nekyla klausimas, ką veikti su virtų bulvių likučiais. Kad klausimas nekiltų ir jums, pasigaminkite šias salotas.
Learn More
Žalsvi blyneliai su vištiena 

Žalsvi blyneliai su vištiena

Prieskoninių žolelių koteliai lietiniams nuspalvinti, o vištienos likučiai jiems įdaryti...
Learn More
CHILAQUILES (kukurūzinių tortilijų traškučiai su padažu, kiaušiniu ir sūriu) 

CHILAQUILES (kukurūzinių tortilijų traškučiai su padažu, kiaušiniu ir sūriu)

Liko nesuvalgytų tortilijų - neišmeskite! Puiki proga išbandyti tradicinį meksikietišką pusryčių patiekalą.
Learn More
Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas) 

Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas)

Gardus būdas panaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn More
Vakaryštės vakarienės keptų daržovių ir pomidorų sriuba su sudžiūvusios čiabatos duonos skrebučiais 

Vakaryštės vakarienės keptų daržovių ir pomidorų sriuba su sudžiūvusios čiabatos duonos skrebučiais pomidorais ir sūriu

Vakaryštės vakarienės keptų daržovių ir pomidorų sriuba su sudžiūvusios čiabatos duonos skrebučiais
Learn More
Bananų ledai 

Bananų ledai

Beje, ar žinojote, kaip paprasta pasigaminti naminius bananų ledus? Jums prireiks... tik bananų (geriausia - tie prinokę..)!
Learn More
Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI) 

Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI)

Keli šaukštai jogurto, gabaliukas sūrio – štai jums turkiškas užkandis.
Learn More
Moliūgų tyrės padažas 

Moliūgų tyrės padažas

Vienas gardžiausių moliūgų tyrės panaudojimo būdų – padažas makaronų, ryžių ar net perlinių kruopų patiekalams.
Learn More
Korėjietiškos morkų salotos 

Korėjietiškos morkų salotos

Trumpa istorija, kaip pavytusios lietuviškos morkos tampa korėjietiškomis.
Learn More
Šokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus 

Šokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus

Idėja, kaip morkų perteklių panaudoti neįprastai.
Learn More
Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais) 

Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais)

Kaip Risotto, bet iš perlinių kruopų, kurių visi prisipirko ir nėra kur dėti.
Learn More
Braškių sorbetas ir granita 

Braškių sorbetas ir granita

Atsivalgiusiems šviežių braškių...
Learn More
Daržovių likučių nuoviras 

Daržovių likučių nuoviras

Galai yra gerai! Neišmeskite daržovių galiukų ir žievelių – kam švaistyti tai, ką galima panaudoti gardžiam nuovirui išsivirti.
Learn More
1 2 3 9

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...