Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

„Dutch baby“ blynas su šaldytų uogų pagardu 

„Dutch baby“ blynas su šaldytų uogų pagardu

Blynas siurprizas. Puiki proga sunaudoti šaldytas avietes, braškes, mėlynes, serbentus ir t.t.
Learn More
Polentos lazdelės 

Polentos lazdelės

Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Learn More
Keptas kopūstas 

Keptas kopūstas

Kur dėti pusę kopūsto? Kepti, kepti, kepti.
Learn More
Duonos padažas 

Duonos padažas

Stulbinamai daug galimybių panaudoti sudžiūvusią duoną - siūlome šį tą netradicinio.
Learn More
Morkų lapų pesto padažas 

Morkų lapų pesto padažas

Išbandę šį receptą niekada nebeišmesite morkų lapų.
Learn More
Grybų šakšuka 

Grybų šakšuka

Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Learn More
Cukinijų ir špinatų paplotėliai 

Cukinijų ir špinatų paplotėliai

Kai uždera cukinijos - pradžioje visi mėgaujasi, o paskui jau nežino, ką su jomis daryti…Tad būtų galima gaminti traškius cukinijų paplotėlius, kurie kaskart gali pavirsti į vis kitokį patiekalą pagardinant skirtingais pagardais.
Learn More
Naminis pomidorų padažas 

Naminis pomidorų padažas

Suminkštėję pomidorai puikiausiai tinka naminiam padažui.
Learn More
Žali šaltibarščiai 

Žali šaltibarščiai

Panaudokite likusius lašus kefyro, agurkų likučius, griebkite primirštą česnaką ir svogūnų laiškus...
Learn More
Raugintos morkos 

Raugintos morkos

Jei morkos pradėjo vysti – užraukite.
Learn More
Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais) 

Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais)

Kaip Risotto, bet iš perlinių kruopų, kurių visi prisipirko ir nėra kur dėti.
Learn More
 

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais

Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Learn More
Bao Buns su smulkintais mėsos likučiais ir daržovėmis 

Bao Buns su smulkintais mėsos likučiais ir daržovėmis

Mėsos likučiai, šiek tiek fantazijos ir gardžiuojatės azijietišku patiekalu.
Learn More
1 2 3 9

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...