Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Obuolių žievelių arbata 

Obuolių žievelių arbata

Jei kepant pyragą liko obuolių žievelių – sunaudokite ir mėgausitės šildančiu gėrimu.
Learn More
Gruzdinti baklažanų suktinukai su mocarela ir kietuoju sūriu 

Gruzdinti baklažanų suktinukai su mocarela ir kietuoju sūriu

Metas sūrių likučių ir baklažanų atsargų gelbėjimo operacijai.
Learn More
Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI) 

Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI)

Keli šaukštai jogurto, gabaliukas sūrio – štai jums turkiškas užkandis.
Learn More
Storapadė itališka pica su namie turimais ingredientais 

Storapadė itališka pica su namie turimais ingredientais

Picai tiks viskas, ką turite šaldytuve. Puikus būdas sunaudoti likučius.
Learn More
Pikantiškas virtų kiaušinių užtepas su avokadų majonezu 

Pikantiškas virtų kiaušinių užtepas su avokadų majonezu

Gardus būdas sunaudoti Velykinių margučių perteklių.
Learn More
Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos 

Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More
Raugintos morkos 

Raugintos morkos

Jei morkos pradėjo vysti – užraukite.
Learn More
Indiškas pomidorų karis su panyru (baltu sūriu) 

Indiškas pomidorų karis su panyru (baltu sūriu)

Kviečiame į skonių kelionę po Indiją. Sunaudosite panyrą, baltą sūrį, skardinę pomidorų ir kitus.
Learn More
Bulvių apkepas 

Bulvių apkepas

Virtų bulvių likučiai - tai jėga.
Learn More
Avinžirnių kepsneliai 

Avinžirnių kepsneliai

Neleiskite avinžirnių likučiams sugesti – išsikepkite vegetariškus kepsnelius.
Learn More
Turkiškos picos (LAHMACUN) 

Turkiškos picos (LAHMACUN)

Kai nėra kur dėti pusės indelio natūralaus jogurto - siūlome paįvairinti savo meniu turkišku patiekalu.
Learn More
Keptas obuolys su cinamonu ir maskarpone 

Keptas obuolys su cinamonu ir maskarpone

1 obuolio užauginimui/pagaminimui sunaudojami 125 litrai vandens. Puikus būdas gelbėti obuolius - tiesiog juos iškepti.
Learn More
Ispaniška tortilija 

Ispaniška tortilija

Kaip paversti vakarykštes virtas bulves ispaniškais pusryčiais? Viskas paprasta...
Learn More
Makaronai su Bolonijos padažu 

Makaronai su Bolonijos padažu

Kotletai gali atgimti Bolonojos padaže. Tikrai verta.
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...