Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

naujas pavadinimas 

Žolelių tyrė

Pasigaminkite prieskoninių žolelių tyrių, kurias galima užšaldyti žiemai.
Learn More
Tradicinės skandinaviškos bulvių salotos 

Tradicinės skandinaviškos bulvių salotos

Skandinavams nekyla klausimas, ką veikti su virtų bulvių likučiais. Kad klausimas nekiltų ir jums, pasigaminkite šias salotas.
Learn More
Gelsvių pesto padažas 

Gelsvių pesto padažas

Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Learn More
Šalta arbata Cold Brew 

Šalta arbata Cold Brew

Kur panaudoti citrusinių vaisių žieveles? Pagardinti populiariąją COLD BREW arbatą!
Learn More
Raugintos morkos 

Raugintos morkos

Jei morkos pradėjo vysti – užraukite.
Learn More
Užkeptos cukinijos (gratin) 

Užkeptos cukinijos (gratin)

Jei turite užsilikusių cukinijų, traukite jas iš pintinių ir gaminkite gratiną.
Learn More
Kiaušinių ir sūrio apkepėlė su žiediniais kopūstais 

Kiaušinių ir sūrio apkepėlė su žiediniais kopūstais

Jei šaldytuve rasite kelias užsigulėjusius daržoves ir kiaušinių.
Learn More
Salierų skrebučiai su krienų kremu 

Salierų skrebučiai su krienų kremu

Tipinė situacija: kai šaldytuve neranda sau vietos saliero šaknies gabalėlis.
Learn More
Polentos lazdelės 

Polentos lazdelės

Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Learn More
Žalsvi blyneliai su vištiena 

Žalsvi blyneliai su vištiena

Prieskoninių žolelių koteliai lietiniams nuspalvinti, o vištienos likučiai jiems įdaryti...
Learn More
Duonos padažas 

Duonos padažas

Stulbinamai daug galimybių panaudoti sudžiūvusią duoną - siūlome šį tą netradicinio.
Learn More
Saulėgrąžų ir gražgarsčių užtepėlė 

Saulėgrąžų ir gražgarsčių užtepėlė

Misija įmanonoma: išgelbėkime pamirštas saulėgrąžas ir vystančias gražgarstes.
Learn More
Lęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai 

Lęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai

Vienu mostu sunaudosite dviejų kruopų likučius.
Learn More
Korėjietiškos morkų salotos 

Korėjietiškos morkų salotos

Trumpa istorija, kaip pavytusios lietuviškos morkos tampa korėjietiškomis.
Learn More
Gaspačas (sriuba) 

Gaspačas (sriuba)

Pomidorų perteklių į gaspačą!
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...